GameStop Frenzy fremhæver Bitcoins styrker

Anthony Scaramucci: GameStop Frenzy fremhæver Bitcoins styrker

SkyBridge Capitals Anthony Scaramucci forklarer, hvordan den skyhøje aktiekurs i GameStop faktisk er positiv for Bitcoin og decentral finansiering.

GameStop, et selskab, der har til formål at sælge fysiske videospil, der har kæmpet de seneste år, har set sine aktiekurser eksplodere med tredobbelte cifre i de sidste par dage, da en flok handlende fra en udpeget Reddit-gruppe besluttede at handle mod Wall Street.

Selvom denne ret nysgerrige udvikling Bitcoin Profit synes langt væk fra kryptoscenen, mener SkyBridge Capitals medstifter Anthony Scaramucci, at den fremhæver fordelene ved BTC’s decentraliserede natur.

Hvad sker der med GameStop-aktier?

GameStop har hovedkontor i Grapevine, Texas, og er et videospil- og forbrugerelektronikfirma, der har lidt fremkomsten af ​​online-spil og lukkede indkøbscentre og butikker på grund af COVID-19-pandemien.

Derfor har Wall Street overbevist om, at selskabets aktier skulle styrtes ned og havde åbnet mange korte positioner. Dette er dog, hvor Reddit-samfundet kom til at spille.

En gruppe, der hedder r / WallStreetBets, med over to millioner abonnenter, besluttede at handle mod den mest kortsluttede aktie på amerikanske markeder, ifølge CNBC. Da et betydeligt antal mennesker fulgte flytningen, førte det til en kort presse, og short-sælgere mistede mere end 5 milliarder dollars i alt.

GameStop-aktier blev til vanvid eller et meme-lager. Nogle Reddit-brugere pralede med sekscifrede overskud, men andre sagde, at de ikke ville sælge, før prisen steg til 1.000 $. Indtil videre er GME steget fra $ 43 til $ 148 (255%) på mindre end en uge.

Desuden fik den opmærksomhed fra den berømte „Big Short“ -investor Michael Burry og meme-elskeren – Elon Musk. Efter at Teslas administrerende direktør tweetede om GME i går aftes, steg aktiekursen til $ 240 i efterhandelshandel.

God til Bitcoin og decentralisering?

Mens det på overfladen ser ud til, at denne udvikling har en lille eller ingen forbindelse med kryptovalutaindustrien, er Anthony Scaramucci uenig.

Han mener, at dette særlige fænomen har eksemplificeret kraften i økonomisk decentralisering – den bagvedliggende idé bag Bitcoin. Folk, der har lettere adgang til de tidligere isolerede og stærkt koncentrerede bestræbelser på at investere på grund af smartphones og billig handel har „demokratiseret“ feltet.

”Aktiviteten i GameStop er mere bevis på, at Bitcoin kommer til at fungere. Hvordan skal du slå den decentraliserede skare? Det for mig er mere bekræftelse af decentraliseret finansiering. ”

Det store amerikanske investeringsselskab SkyBridge Capital, som Scaramucci medstifter, lancerede en Bitcoin-fond tidligere på året med en initialinvestering på 25 millioner dollars. Han bemærkede, at det samlede beløb er mere end fordoblet til $ 60 millioner på mindre end en måned, mens SkyBridge har en samlet BTC-eksponering på næsten $ 400 millioner.

Comments are closed.