Tyler Winklevoss, Gemini-grundare, säger: ‚Bitcoin (BTC) är bättre på att vara guld än guldet själv‘

Den ungefärliga avkastningen på Bitcoin (BTC) om den köptes vid lanseringstidpunkten (eller till det tidigast kända priset) var på 7 615,27% på måndagen.

Den kontroversiella debatten är en bättre butik med värde mellan guld och Bitcoin (BTC) har kanske ökat klyftan mellan äldre generationens investerare och yngre investerare

Det framgår tydligt av en kommentar från grundaren och VD förGemini kryptobörs Tyler Winklevoss vem påståenden att Bitcoin är bättre på att vara guld än guld.

Eftersom han är en yngre generationens investerare och en som har gjort sin förmögenhet igenom Bitcoin, hans perspektiv kan förstås. Å andra sidan, en äldre generationens investerare somPeter Schiff, VD europac.com, har öppet hävdat att bitcoin aldrig kan jämföras med guld, särskilt i värde.

Enligt Schiffs analogi är Bitcoin Evolution så volatilt i marknadspris och inte påtagligt. Schiff förespråkar att investerare köper guld eftersom det är en säker investering för att bevara värde, som historien lär ut. En annan känd, erfaren och framgångsrik investerareWarren Buffett har tidigare citerats och sagt att Bitcoin inte har något inneboende värde.

Vem som har rätt och vem som har fel, allt beror på dina behov.

Bitcoin (BTC) som en bättre butik med värde än guld

När vi passerar genom det stora filtret kommer stora lärdomar att tas från coronaviruspandemin. Bland dem är ämnet som involverar Bitcoin som en värdebutik, en säker tillflyktsort.

Under pre-coronavirusperioden härrörde Bitcoins värde mest från ‚galna spekulationer. Detta ses särskilt med kryptorallyt 2017/2018 som såg sitt marknadspris skjuta i höjden inom ett år.

Men när världen insåg att coronavirus kanske är här för att stanna och vi måste lära oss och anpassa oss för att stanna kvar med det har livsstilen globalt förändrats mycket. Transaktion flyttade från fiatvalutaberoende till elektroniskt beroende på de flesta ställen. Institutionella investerare har nu mer förtroende för att lägga sina pengar på Bitcoin än guld. Särskilt under pandemiperioden har en ökning av Bitcoin institutionella investerare noterats.

Dessutom kan Bitcoins framtida värde nu förutsägas genom terminsmarknaden som har fått dragkraft hos de flesta institutionella investerare som leds av gråskala.

Bitcoin handlades i skrivande stund till cirka 10 438 dollar. Tillgången hade ett börsvärde på cirka 193 miljarder dollar, den senaste 24-timmarsvolymen uppgick till cirka 31 miljarder dollar och dess cirkulationsförsörjning var 18 496 418 Bitcoins.

Den ungefärliga avkastningen på Bitcoin om den köptes vid tidpunkten för lanseringen (eller det tidigast kända priset) var cirka 7615,27% fram till måndagen.

I synnerhet registrerades dess lägsta nivå, 65 dollar, i mitten av juli 2013. Bitcoins historiahöga, 20 089,00 dollar, registrerades i december 2017.

Comments are closed.