XRP at ramme dette afgørende niveau kan udløse et monster Bull Run, hævder handler

Den fjerdestørste kryptokurrency ved markedsværdi XRP, har været fast i dårligt træk i over to år nu. På trods af sine jævnaldrende som bitcoin og ethereum, der skyder op i år, har XRP ikke gjort nogen meningsfuld fremgang.

Ikke desto mindre er alt håb ikke tabt for den Ripple-promoverede mønt, da den kunne være på vej højere i den nærmeste fremtid. Crypto-erhvervsdrivende Pentoshi foreslog for nylig, at en ny XRP-tyrekørsel måske begynder, hvis den kan fange nok momentum til at svæve til dette nøgleniveau.

XRP’s start-niveau for Make-or-Break

I et tweet den 26. oktober identificerede Pentoshi det niveau, som XRP skal genvinde for at katalysere et stærkt tiltrængt stærkt rally: intervallet fra $ 0,30 til $ 0,33. Når XRP endelig genvinder disse niveauer, er det nogen der gætter på.

I mellemtiden bemærker den erhvervsdrivende, at kryptoaktivet har været bagud. Men det betyder ikke, at XRP ikke kan indhente. Pentoshi skrev et diagram, der viser, at XRP i øjeblikket danner et bullish reverseringsmønster, der kan åbne flodportene til et parabolsk rally.

Kryptohandleren observerede yderligere, at XRP har en chance for at skære gennem $ 0,30 – $ 0,33 modstandsbarrieren ved sit næste forsøg, da det allerede har tappet dette niveau tidligere.

Bitcoin, Ethereum fungerer meget bedre

Prishandlingen for de fleste kryptokurver dikteres for det meste af bitcoin. XRP har dog haft en temmelig dæmpet reaktion på BTC’s prisbevægelser.

Flagskibet kryptovaluta har fået mere end 85% på et år til dato basis. XRP er derimod kun steget med 29% over den samme tidsramme. Især begyndte XRP året med at handle på $ 0,19 og svæver på omkring $ 0,24 på tidspunktet for offentliggørelsen ifølge CoinMarketCaps data.

Verdens næststørste kryptokurrency efter markedsværdi, ethereum, har overraskende overgået både XRP og bitcoin langt. ETH er op over 190% i år indtil videre. Ethereums bullish momentum er primært blevet drevet af den blomstrende decentraliserede økonomisektor (DeFi) og forventningen omkring lanceringen af ​​den længe ventede ETH 2.0.

Comments are closed.